Kurssitoiminta

Järjestämme säännöllisesti sekä ulkopuolisten kouluttajien  koulutuksia (agility, toko, hyppytekniikka) että  omien kouluttajien lyhytkursseja.

Tulevista kursseista tiedotamme nettisivuilla ja  JATin FB-sivuilla.

Kurssiasioissa ota yhteyttä: kurssit@jatti.fi

Agilityn kokeilukerta 24.2.2020

Maaliskuussa alkaa JAT:lla agilityn alkeiskurssi (siitä lisätietoja myöhemmin).
Kiinnostaako agility ja haluaisit ensin kokeilla laija koirasi kanssa? Jyväskylän Agility Team järjestää mahdollisuuden käydä tutustumassa agilityyn. Paikalla on osaavat koulutusohjaajat ja paikkana seuran oma halli Killerillä.
(Huom! Myös 17.2. on agilityn kokeilukerta, mutta se on jo täynnä)

Aika & paikka:
Maanantaina 24.2.2020 klo 18-20 Jattila, Sykeraitti 6

Hinta & osallistujat:
15 euroa/koirakko

Tutustumiskertaan mahtuu 12 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikalla on 3 kouluttajaa. Käy myös pennuille ja nuorille koirille. Koiran on oltava perusterve ja rokotettu Kennelliiton ohjeistuksen mukaisesti. Tutustumiskerta järjestetään mikäli tulee vähintään 4 osallistujaa.

Ilmoittautumisaika 17.2.2020 saakka ja se on sitova.

Linkki ilmoittautumiseen:
https://jat.nettilomake.fi/form/8928

Olemme yhteydessä kaikkiin osallistujiin lähempänä tapahtumaa.
Mikäli on kysyttävää laita viestiä kurssit@jatti.fi

Juulia Savolaisen vireenhallintakoulutus 22.2.2020

Kuinka rakentaa agilitykoiralle kuumumisen, häiriöiden ja fyysisen rasituksen kestävät vireenhallintataidot? Miten toimia, jos koira haistelee, poistuu paikalta tai passivoituu?

Juulia Savolainen tulee kouluttamaan optimaalisen viretilan rakentamista. Koulutus koostuu luento-osuudesta ja käytännön harjoituksista.

Luennolla käydään läpi tyypillisimmät mielentilahaasteet agilitykoirilla, keskustellaan miksi palkkion poistaminen harvoin johtaa toivottuun tulokseen, miten luopumista voi harjoitella ilman negatiivista rankaisua, ja kuinka harjoitukset rakennetaan kasvattamatta koiran ja ohjaajan turhaumaa.

Käytännön harjoitukset toteutetaan 4 koirakkoa / 90 min ryhmissä.

Koirakkopaikka Jatin jäsenille 48e ja koirakko paikka ei jäsenille 58e. Kuuntelupaikka Jatin jäsenille 20e ja ei jäsenille 25e. Jatin jakson 01/2020 kouluttajat 10e. Myös kuunteluoppilaiden määrä on tällä kurssilla rajattu.

Jatin jäsenet etusijalla koulutukseen 13 – 16.1.2020. Tämän jälkeen ilmottautuminen on avoin kaikille. Ilmottautumiset viimeistään 21.1.2020 mennessä. Ilmottautuminen on sitova!

Ilmottautuminen koirakkopaikalle: https://jat.nettilomake.fi/form/8909

Ilmottautuminen kuunteluoppilaaksi: https://jat.nettilomake.fi/form/8910

Lisätietoja: kurssit@jatti.fi

Juulia Savolaisen juoksarikoulutus 23.2. ja 22.3.2020

Jyväskylän agility team järjestää yhteistyössä Juulia Savolainen kanssa juoksukontaktit kurssin.

Nyt on erinomainen mahdollisuus lähteä alusta alkaen opettelmaan juoksukontaktien saloja ja tai tulla hakemaan vinkkejä siihen kuinka juoksareita voi työstää eteenpäin. Koulutus järjestetään kahdessa osassa 23.2 ja 22.3, jotta välissä on aikaa tehdä kotiläksyjä. Ensimmäisen koulutuksen alkuun pidetään noin tunnin mittainen luento-osuus ja sen jälkeen jatketana käytännön harjoitteluun. Halutessasi voit kuitenkin ilmoittautua vain toiseen päivistä.

Koirakkopaikka Jatin jäsenille 45e / päivä, ilmoittautuessani molemmille kerroille 80e / kaksi päivää,

Koirakko paikka ei jäsenille 55e / päivä, tai ilmoittautuessani molemmille kerroille 100e / kaksi päivää.

Kuunteluoppilaat Jatin jäsenille 15e / päivä ja ei jäsenille 20e / päivä. Jatin jakson 01/2020 kouluttajat ilmaiseksi kuunteluoppilaaksi.

Jatin jäsenet etusijalla koulutukseen 16.01.2020 asti. Tämän jälkeen myös ei jäsenet voivat ilmoittautua mukaan. Ilmottautumiset viimeistään 21.1.2020 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova!

Ilmottautuminen koirakkopaikalle: https://jat.nettilomake.fi/form/8907

Ilmottautuminen kuunteluoppilaaksi: https://jat.nettilomake.fi/form/8908

Tiedustelut: kurssit@jatti.fi