Itsenäinen treenioikeus

Voit harjoitella omatoimisesti JATTILAssa, jos olet JATin jäsen, sinulla on agilitylisenssi ja kyseisen jakson jaksomaksu tai itsenäisen treenaamisen maksu maksettuna. Oikeus itsenäiseen treenaamisen on automaattisesti kaikilla neljän kuukauden koulutusjaksoon sisältyvissä treeniryhmissä treenaavilla koirakoilla. Juniorijäsen, joka on täyttänyt 14 vuotta voi saada itsenäisen treenioikeuden.

Koiran tulee olla Kennelliiton suositusten mukaisesti rokotettu, terve ja normaalipainoinen. Itsenäisen treenioikeuden haltija voi käyttää hallia koiransa kanssa treenaamiseen ilman varausta aina kun hallissa on vapaita kenttiä. Vapaat ajat näet kenttäkalentereista ja omaa treeniaikaa voi varata (itsenäisen treenioikeuden hankkimisen jälkeen) itsenäisten treenaajien kalenterista korkeintaan 6 x 30 min per viikko, joista 2 x 30 min saa olla arki-iltaisin ns. primetime aikaan klo 17-21. Huomaathan, että ison kentän treenit kuluttavat tuplasti varauksia! Itsenäisellä treenioikeudella voi treenata niin monen koiran kanssa kuin haluaa ja treenioikeus on ohjaajakohtainen. Kaikkien hallin käyttäjien tulee noudattaa hallin sääntöjä. Itsenäinen harjoittelu merkitään aina treenivihkoon, jonka sähköinen versio löytyy tämän linkin kautta

Jos sinulla on itsenäisestä treenioikeudesta kysyttävää ota yhteyttä: koulutukset@jatti.fi

Maksut

Itsenäinen treenioikeus koko treenijaksolle 33 €/kk* tai 124 €/ 4kk* koko jaksolle kerralla maksettaessa

Itsenäinen, talkoovelvoiteeton treenioikeus kuukausittain 66€/kk

*) Sisältää talkoovelvoitteen. Itsenäistä treenioikeutta hakiessa tulee talkoovelvoite olla tehtynä. Kerralla 4kk jakson ostaessa tulee talkoita olla tehtynä 9 talkootuntia. Yksittäisiä kuukausia ostaessa täytyy talkoita olla tehtynä vähintään 2,5 talkootuntia. Talkoovelvoitetta voi suorittaa mm. talkoilemalla JATin virallisissa kisoissa tai kouluttamalla.  Tarkista ennen maksua talkoidesi tilanne jäsenten Facebook-ryhmästä (taulukko) tai talkoovastaavilta sähköpostitse talkoot(at)jatti.fi.

Huom! Kuukausikohtaisen itsenäisen treenioikeuden voi ostaa vain kalenterikuukausittain. Kuitin maksusta voi halutessaan lähettää koulutustoimikunnalle jo hieman ennen kuukauden vaihtumista, jotta avainvastaava ehtii koodaamaan numeron järjestelmään kuun alkuun mennessä.

Kertamaksut

Jatin jäsen 10€/kerta (1h)

Muut, jatin jäsenen seurassa 15€/kerta (1h)

Toimi näin

HUOM! Tämä ohje ei koske viikkoryhmissä treenaavia, treenimaksun maksaneita jäseniä.

Jos haluat ostaa itsenäisen treenioikeuden:

 1. Maksa treenimaksu JAT:in tilille FI35 5242 5220 0172 28 käyttäen viitenumeroa 1092 0000 4299.
 2. Täytä sähköinen treenioikeuden hakulomake tästä ja lähetä kuitti itsenäisestä treenimaksusta koulutustoimikunnalle koulutukset@jatti.fi osoitteeseen sekä kopiona avainvastaavalle (avainvastaava@jatti.fi) niin avainvastaava koodaa numerosi järjestelmään.

Jos haluat maksaa kertamaksun:

 1. Maksa treenimaksu JAT:in tilille FI35 5242 5220 0172 28 käyttäen viitenumeroa 1092 0000 4299.
 2. Lähetä kuitti itsenäisestä treenimaksusta koulutustoimikunnalle koulutukset@jatti.fi 
 3. Mikäli olet JATin jäsen ja menet treenaamaan kertamaksulla ilman, että seurassasi on ryhmäpaikan tai itsenäisen treenioikeuden omaava henkilö, lähetä kuitti myös avainvastaavalle osoitteeseen avainvastaava@jatti.fi sekä tieto ajankohdasta, jolloin olet menossa treenaamaan kahta (2) vuorokautta aikaisemmin. Avainvastaava koodaa puhelinnumerosi järjestelmään. 

Toimintaamme liittyviä maksuja (paitsi jäsenmaksu) voit maksaa myös Smartum liikuntaseteleillä, virikeseteleillä, tai sporttipassilla.

Hallin Säännöt

 • Koirien käsittely JATin alueella tulee olla asiallista. Koirien fyysinen rankaisu on kiellettyä. Noudatamme Suomen eläinsuojelulakia:6§ Eläinten kohtelu
   Eläimen liiallinen rasittaminen ja kohtuuttoman ankara kurissa pitäminen ja kouluttaminen sekä liian kovakourainen käsittely on kielletty. Eläimen sitominen tarpeetonta kärsimystä tuottavalla tavalla on kielletty. Eläimen on annettava levätä kunnolla ja lisäksi sen on saatava liikkua.
 • Koiran omistaja / ohjaaja on vastuussa kaikista koiransa aiheuttamista vahingoista tai häiriöistä.
 • Koirat pidetään kytkettyinä, elleivät ne ole harjoitteluvuorossa.
 • Koiran tulee olla rokotettu Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.
 • Juoksuiset koirat treenaavat housut jalassa ja ovat hallissa ainoastaan oman suoritusvuoronsa ajan.
 • Siivoa koirasi jätökset – myös piha-alueilta ja lämmittelylenkiltä. Hallin seiniin, oviin tai heti oven pieleen EI pissitetä koiria. Jos tapahtuu pissa- / kakkavahinko, niin paikka puhdistetaan VÄLITTÖMÄSTI kerhotalosta löytyvillä puhdistusaineilla. Jätössakko 10 € maksetaan seuran tilille FI35 5242 5220 0172 28 viitteellä 11811.
 • Hallin ovia EI runnota auki ja kiinni. Ovien edustat ja oven ja karmien välit puhdistetaan kunnolla lumesta tai hiekasta. Hallissa on tähän sopivaa välineistöä. Tämä kuuluu kaikille hallissa treenaaville. Ovien eteen on tehty ns. kynnysmatot; jalat saa pyyhkiä ennen halliin tuloa.
 • Ovi 1 avautuu soittamalla numeroon 040 4635290 (kunhan soittava numero on ohjelmoitu GateControl-järjestelmään), puhelimesta kuuluu ”varattu”-ääni ja oven lukko napsahtaa auki. Soitto on maksuton. Sähkölukon saa kytkettyä treenien ajaksi pois päältä oven oikealla puolella olevasta katkaisijasta. Numeron koodauksissa ota yhteyttä avainvastaava@jatti.fi.
 • Sytytä vain tarvittava valomäärä. Katkaisijat ovat oven 1 vasemmalla puolella. Kaikki valot päällä vain kilpailuissa tai erikoistilanteissa. Valojen syttyminen ja kirkastuminen kestää muutaman minuutin – malta odottaa, ennen kuin lisäät valaistusta.
 • Mitään EI laiteta nojaamaan hallin seiniä vasten. Pressu vioittuu melko helposti.
 • Esteet säilytetään siististi kunkin kentän oviseinustalla tai kentän yhdellä reunalla, ei levällään ympäri hallia. Kaikki esteiden siirrot on tehtävä NOSTAMALLA! Mitään EI raahata maata pitkin.
 • Jos lainaat estettä viereiseltä kentältä, palauta se takaisin.
 • Lopetettuasi treenaamisen, hoida kentän lanaaminen ja harjaa kontaktiesteet sekä putket.
 • Viimeinen lähtijä sammuttaa AINA valot ja laittaa ovet lukkoon. Oven 1 sähkölukitus päälle kytkimestä, ovien 2 ja 3 lukkonapit yläasentoon ja kaikkien ovien tarkistus ulkopuolelta, etteivät ovet aukene kahvasta kääntämällä.
 • Ei pysäköintiä aivan hallin ovien eteen – vähän kauempaakin Killerin P-paikalta jaksaa kävellä.
 • Tupakointi vain siihen osoitetulla paikalla. Tuhka-astia on kerhotalon takapihan puolella.
 • Ilmoita este- tai hallivahingoista hallimestarit@jatti.fi
 • Näiden sääntöjen lisäksi seuran ulkopuolisia hallin vuokraajia sitovat mahdolliset erillisessä vuokrasopimuksessa mainitut asiat.