Kilpailut

 

 

Jyväskylän Agility Team ry järjestää virallisia agilitykilpailuja sekä epävirallisia möllikisoja Jyväskylän Killerillä. Kilpailujen järjestämisestä vastaa Jat ry:n kilpailutoimikunta ja kilpailut järjestetään jäsenten talkootyöllä.

 

Kilpailut

Kisapaikka:

Kilpailupaikkana toimii Jattila-halli, jossa alustana on kivituhka. Talviaikaan hallia lämmitetään kisaviikonloppuisin, jotta lämpötila saadaan nousemaan plussan puolelle. Kilpailutapahtumaa on mahdollista seurata hallin sisällä väliaitojen takaa ja katsojat ovatkin tervetulleita kisoihimme! Kilpailujen aikana hallissa on buffetti, josta voi ostaa suolaista tai makeaa purtavaa sekä juotavaa.

Kilpailumaksut:

14€/startti. Jälki-ilmoittautuminen 18€. Jälki-ilmoittautumista ei voi maksaa lahjakorteilla. Startatessasi 4 starttia viikonlopun aikana, saat ne yhteishintaan 50€. Hinta on ohjaajakohtainen, eikä tarjous koske jälki-ilmoittautumista.

Tilinumero FI35 5242 5220 0172 28 / Jat Ry, Viite 11183.

Voit maksaa osallistumismaksuja myös Smartum-liikuntaseteleillä, Virikesetelillä, Jatin lahjakorteilla tai Sporttipassilla (tuo kilpailupaikalle kuitti Sporttipassilla suoritetusta maksusta). Kilpailuihin ilmoittautuessa setelien euromäärä merkitään ilmoittautumislomakkeen lahjakortti-kenttään. Setelit luovutetaan lahjakorttien tapaan kisapaikalla ilmoittautumisen yhteydessä. Huom! Setelin haltijan on oltava koiran ohjaaja!

Ilmoittautuminen:

Kisoihin ilmoittaudutaan Sagi:n sivujen kautta. Ilmoittautumisaika päättyy noin viikkoa ennen kisoja. Listan tulevista kisoista löydät virallisten kisojen sivuilta.

 

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi:

Ilmoita peruutuksesta mahdollisimman pian osoitteeseen kisat@jatti.fi tai kisakirjeessä olevaan puhelinnumeroon. Kisapäivänä toimiston puhelinnumeroon soittamalla. Täytä osallistumismaksun palautusanomus, joka löytyy Arkisto-osiosta ja toimita se liitteiden kanssa viikon kuluessa kilpailusta osoitteeseen kisat@jatti.fi 

Tiedustelut:

Kisoja koskeviin kyselyihin vastaa kilpailutoimikunta kisat@jatti.fi. Kunkin kilpailun kisakirje, aikataulut ja lähtölistat julkaistaan Jatin sivuilla muutamaa päivää ennen kisoja.

Muistettavaa kisaamaan tuleville:

  • Ota mukaan koirasi rekisterikirja / omistajatodistus (x-rotuiset), rokotustodistus, lisenssikortti tai lisenssin maksukuitti sekä kilpailukirja. Voit ostaa kilpailukirjan myös paikan päältä, kirjan hinta on 4 euroa. Jos maksoit osallistumisesi lahjakortilla tai liikuntasetelillä, muista tuoda lahjakortti / seteli ilmoittautumispisteeseen.
  • Ilmoittaudu kilpailupaikalla viimeistään puoli tuntia ennen oman luokkasi alkamisaikaa. Mikäli kisaat ensimmäistä kertaa, ilmoittaudu vähintään 45 minuuttia ennen luokkasi alkua. Ilmoittautuminen avataan aamulla tuntia ennen ensimmäistä rataantutustumista.
  • Kilpailupaikkana toimii JAT-Tila -halli, jonka pohjana on kivituhka. Metallipiikkien ja -nastojen käyttö nurmella ei ole sallittua. Autot parkkeerataan hallin pihaan tai Killerin alueen yleisille parkkipaikoille. Pysäköintitila on etenkin talvisin rajallinen, joten pysäköi tiiviisti. Ajo-ohjeen hallille löydät täältä. Kisapaikalla on WC ja buffetti.
  • Pidä kisapaikka siistinä ja kerää koirasi jätökset! Ulkoiluta koirasi kytkettynä. Hallin lähellä on runsaasti kuntoilureittejä koirien lenkittämistä varten.
  • Juoksuinen narttu voi osallistua 1-, 2- ja 3-luokan kilpailuihin. Juoksuisella nartulla tulee käyttää kilpailualueella juoksusuojaa ja sen hihnassa tulee olla punainen nauha merkiksi juoksuista. Ota mukaan oma alusta lähtöalueelle.