Alkeiskurssit

 Toivotamme alkeiskurssille tervetulleeksi kaiken rotuiset ja kokoiset koirat. Jokaisen turvallisuuden vuoksi koiran tulee kuitenkin olla Kennelliiton suositusten mukaisesti rokotettu, terve ja normaalipainoinen.  Alkeiskurssille osallistuvan koiran tulee olla vähintään 8kk ikäinen. Pennuille järjestetään tarvittaessa agilityn valmistaviin taitoihin keskittyvä pentukurssi. Alkeiskurssille hakeville koirille järjestetään hallittavuustesti, jonka perusteella osallistujat valitaan. Testi ei vaadi koiralta toko-osaamista, vaan lähinnä kertoo lähtökohdista koulutukseen osallistumiseen, joten sitä ei tarvitse jännittää.

Alkeiskurssin tavoitteena on tutustuttaa koirakko esteisiin sekä opettaa esteiden oikea ja turvallinen suoritustapa. Ensimmäinen kerta on teoriaa ilman koiria, sen jälkeen 12 treenikertaa koiran kanssa.

Alkeiskurssit alkavat kahdesti vuodessa, keväisin huhti-toukokuussa ja syksyisin elo-syyskuussa. Kurssien haun alkamisesta tiedotetaan seuran nettisivuilla sekä Facebookissa.


Alkeiskursseille osallistujat valitaan hallittavuustestillä. Tietoja hallittavuustestistä: http://uusi.jatti.fi/hallittavuustesti/

Alkeiskurssin hinta on 150 euroa (alle 18v. junnut 75 euroa). Tämän voi tarvittaessa maksaa kahdessa osassa. Lisäksi tulee liittyä JAT:n jäseneksi (lisätietoa: http://uusi.jatti.fi/jasenyys/) ja hankkia Suomen Agilityliiton agilitylisenssi, vähintään C-lisenssi (lisätietoa: http://www.agilityliitto.fi/kilpailut/lisenssi/).

Lisätietoja:

 koulutukset@jatti.fi