Alkeiskurssit

 Toivotamme alkeiskurssille tervetulleeksi kaiken rotuiset ja kokoiset koirat. Jokaisen turvallisuuden vuoksi koiran tulee kuitenkin olla Kennelliiton suositusten mukaisesti rokotettu, terve ja normaalipainoinen.  Alkeiskurssille osallistuvan koiran toivomme olevan n. vuoden ikäinen tai vanhempi. Pennuille järjestetään tarvittaessa agilityn valmistaviin taitoihin keskittyvä pentukurssi. Alkeiskurssille hakeville koirille järjestetään hallittavuustesti, jonka perusteella osallistujat valitaan. Testi ei vaadi koiralta toko-osaamista, vaan lähinnä kertoo lähtökohdista koulutukseen osallistumiseen, joten sitä ei tarvitse jännittää.

Alkeiskurssin tavoitteena on tutustuttaa koirakko esteisiin sekä opettaa esteiden oikea ja turvallinen suoritustapa. Ensimmäinen kerta on teoriaa ilman koiria, sen jälkeen 12 treenikertaa koiran kanssa. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua treeneihin.

Seuraavan alkeiskurssi on suunnitteilla keväälle 2022. Kyselyt osoitteeseen koulutukset@jatti.fi.

 
Alkeiskursseille osallistujat valitaan hallittavuustestillä. Tietoja hallittavuustestistä: http://uusi.jatti.fi/hallittavuustesti/

Alkeiskurssin hinta on 150 euroa (alle 18v. junnut 75 euroa). Tämän voi tarvittaessa maksaa kahdessa osassa. Lisäksi tulee liittyä JAT:n jäseneksi (lisätietoa: http://uusi.jatti.fi/jasenyys/) ja hankkia Suomen Agilityliiton agilitylisenssi, vähintään C-lisenssi (lisätietoa: http://www.agilityliitto.fi/kilpailut/lisenssi/).

Lisätietoja:

 koulutukset@jatti.fi