Tärkeää tietoa kisoihin osallistuville

Emme lähetä PDF-muotoista kisakirjettä. Löydät tältä sivulta kaikki kisoihin liittyvät tiedot.

Tärkeät yhteystiedot

Kilpailujen järjestämisestä vastaa JATin kilpailutoimikunta, yhteydenotot sähköpostilla kisat (jat) jatti.fi

Toimiston puhelinnumero kisapäivinä puh. 044 5367 620

Kisapaikan osoite: Sykeraitti 6 40630 Jyväskylä KARTTA

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen JATin kisoihin tapahtuu viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka Sagin kautta ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kilpailuihin voidaan ottaa jälki-ilmoittautumisia kisajärjestäjän ja tuomarin päätöksen mukaan. Kysy jälki-ilmoittautumismahdolisuudesta sähköpostilla kisat (jat) jatti.fi

Starttimaksut

14€/startti

Jälki-ilmoittautuminen 16 €/startti HUOM! Jälki-ilmoittautumista ei voi maksaa lahjakorteilla.

Startatessasi 4 starttia tai enemmän yhden kisatapahtuman aikana, saat ne hintaan 12,50 €/startti. Hinta on ohjaajakohtainen, eikä tarjous koske jälki-ilmoittautumista.

Tilinumero: FI35 5242 5220 0172 28 / Viitenumero: 11183

Kisamaksun voi maksaa myös Mobilepay:llä numeroon 22622, viesti-/palvelukenttään viite 11183, ilmoittautumislomakkeen arkistointitunnus-kenttään kirjataan maksun ID-numeron väliviivan jälkeinen viimeinen merkkisarja.

JATin vastaanottamat liikuntaedut

Voit maksaa starttimaksun seuraavilla liikuntaeduilla

Jos maksat sähköisellä liikuntaedulla, tulosta kuitti/tosite maksusta, ja jätä se kisapäivänä ilmoittautumispisteeseen kuten lahjakortit tai lähetä tosite SMS-viestillä toimiston puhelimeen (nro 044 5367 620). Varmista, että tositteesta käy ilmi ohjaajan nimi. Kirjoita ohjaajan nimi kisalahjakorttiin.

Koirien mittaaminen

Kilpailijat, jotka kisaavat ensimmäistä kertaa ja joilla ei ole virallista mittaustodistusta, mitataan kilpailupaikalla (D.10 kokoluokan määrityksen toimintaohje). Mitattava koira tulee ilmoittaa mittaukseen etukäteen viimeistään kilpailun viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Ensimmäiseen mittaukseen tulevan koiran mittausmaksu (10€) maksetaan Sagin ohjeen mukaan. Tarkemmat maksuohjeet ja päivitetyt mittausohjeet Sagin sivuilla https://www.agilityliitto.fi/kilpailut/mittaustilaisuudet/

Ilmoittautuminen mittaukseen verkkolomakkeen kautta. Verkkolomakkeen osoite julkaistaan Kitussa ja kisojen Ajankohtaista-osioissa. Mittauksen maksukuitit lähetetään sähköpostitse kisat@jatti.fi kerro sähköpostissa mitä koiraa maksu koskee.

Muistilista kisoihin

  • Muista ottaa mukaasi koiran rekisterikirja / omistajatodistus (x-rotuiset)
  • Rokotustodistus
  • Mittaustodistus
  • Kilpailukirja (voit ostaa kilpailupaikalta hintaan 4€)
  • Varaudu esittämään todistus agilitylisenssistä A- tai B-lisenssi (Suomisport appi tai nettisivut)
  • Jos maksat lahjakortilla tai liikuntasetelillä, muista tuoda lahjakortti/seteli ilmoittautumiseen (kirjoita siihen oma nimesi, ja jätä ilmoittautumispisteelle)
  • Jos maksat sähköisellä liikuntaedulla, tulosta kuitti/tosite maksusta, ja jätä se ilmoittautumispisteeseen kuten lahjakortit tai lähetä tosite SMS-viestillä toimiston puhelimeen (nro 044 5367 620). Varmista, että tositteesta käy ilmi ohjaajan nimi.

Aikataulut

Kisapäivien suunnitellun luokkajärjestyksen löydät ennen ilmoittaumisen päättymistä JATin nettisivujen etusivun ajankohtaista osioon luodussa kisatapahtumasta. Ilmoittaudu kisapaikalla mielellään noin 30 min ennen aikataulun mukaista rataantutustumista.

Kullekin säkä- ja kisaluokalle päivän ensimmäisen radan rataantutustuminen aloitetaan aikataulun mukaisesti, ja sitä seuraavat radat voidaan aloittaa korkeintaan 30 min ennen aikatauluihin merkittyä alkamisaikaa. Eli jälkimmäiset radat voidaan aloittaa heti, kun uusi rata on valmis. Päätöksen rataantutustumisen aikaistamisesta tekee  kilpailuiden VKT yhdessä tuomarin kanssa. Tämän vuoksi suosittelemme saapumaan kisapaikalle ja ilmoittautumaan  vähintään 30 min ennen aikatauluihin merkittyä rataantutustumisaikaa.

Kisapäivien aikataulu julkaistaan nettisivun kisatapahtumassa 3-5 päivää ennen kilpailuja.

https://uusi.jatti.fi/

Kilpailupaikka

Kilpailut järjestetään JAT-Tila -hallissa, jossa kisa-alustana on kivituhka. Talviaikaan hallia lämmitetään plussan puolelle. Parkkeeraus hallin pihaan tai Killerin alueen yleisille parkkipaikoille.

Hallin yhteydessä lämmin kerhotalo, josta löydät buffetin ja WC:t

Hallin ympäristössä runsaasti lenkkimaastoa, metsää, pururatoja sekä kävelyteitä. HUOM! Talviaikaan älä ulkoiluta koiraasi hiihtoladuilla.

Muista kerätä koirasi jätökset kisa-alueelta sekä lenkkireiteiltä!

Tulokset

JATin kisojen tulokset löytyvät kisapäivän aikana Agilitytulospalvelusta osoitteesta http://tolleri.net/tulospalvelu/

JATin aikaisempien kisojen tulokset löydät TULOKSET-sivulta

Jos joudut perumaan osallistumisesi

Poisjäännit tulee ilmoittaa ennen kilpailuja sähköpostilla osoitteeseen kisat (jat) jatti.fi.

Kisapäivien aikana poisjäänti ilmoitetaan toimistoon puh. 044 5367 620

Kisamaksujen palautukset ja starttimaksujen siirrot anotaan lomakkeella, jonka liitteenä todistus koiran kiimasta, eläinlääkärintodistus tai lääkärintodistus.

Lomake liitteineen lähetetään sähköpostilla kisat (jat) jatti.fi
Anomukset tulee toimittaa viikon kuluessa kisoista. Täytä lomake huolellisesti!