Itsenäinen treenioikeus

Voit harjoitella omatoimisesti JATTILAssa, jos olet JATin jäsen, sinulla on agilitylisenssi ja kyseisen jakson jaksomaksu tai itsenäisen treenaamisen maksu maksettuna. Oikeus itsenäiseen treenaamisen on automaattisesti kaikilla puolen vuoden koulutusjaksoon sisältyvissä treeniryhmissä treenaavilla koirakoilla. Juniorijäsen, joka on täyttänyt 14 vuotta voi saada itsenäisen treenioikeuden.

Koiran tulee olla Kennelliiton suositusten mukaisesti rokotettu, terve ja normaalipainoinen. Itsenäisen treenioikeuden haltija voi käyttää hallia koiransa kanssa treenaamiseen ilman varausta aina kun hallissa on vapaita kenttiä. Vapaat ajat näet kenttäkalentereista. Itsenäisellä treenioikeudella voi treenata niin monen koiran kanssa kuin haluaa ja treenioikeus on ohjaajakohtainen.

Jos sinulla on itsenäisestä treenioikeudesta kysyttävää ota yhteyttä: koulutukset@jatti.fi

Maksut

Itsenäinen treenioikeus koko treenijaksolle (6kk) 150e * tai 25€/kk*

Itsenäinen, talkoovelvoiteeton treenioikeus kuukausittain 60e / 1kk

*) Sisältää talkoovelvoitteen 0,5 päivää/kk eli koko jakson treenaville 3 päivää jaksolla 1/2018. Talkoovelvoitetta voi suorittaa mm. talkoilemalla JATin virallisissa kisoissa.

Kertamaksut 

Jatin jäsen 10e / kerta (1h)

Muut, jatin jäsenen seurassa 15e / kerta (1h)

 

Toimi näin

HUOM! Tämä ohje ei koske viikkoryhmissä treenaavia, jaksomaksun maksaneita

Jos haluat ostaa itsenäisen treenioikeuden:

  1. Maksa treenimaksu JAT:in tilille FI35 5242 5220 0172 28 käyttäen viitenumeroa 10922.
  2. Täytä sähköinen sääntö/yhteystietolomake http://jat.nettilomake.fi/form/5478 ja lähetä kuitti itsenäisestä t4790reenimaksusta koulutustoimikunnalle koulutustoimikunta@jatti.fi osoitteeseen sekä kopiona avainvastaavalle (avainvastaava@jatti.fi) niin avainvastaava koodaa numerosi järjestelmään.

Jos haluat maksaa kertamaksun:

  1. Maksa treenimaksu JAT:in tilille FI35 5242 5220 0172 28 käyttäen viitenumeroa 10922.
  2. Lähetä kuitti itsenäisestä treenimaksusta koulutustoimikunnalle koulutustoimikunta@jatti.fi 

Toimintaamme liittyviä maksuja (paitsi jäsenmaksu) voit maksaa myös Smartum liikuntaseteleillä, virikeseteleillä, tai sporttipassilla.