Itsenäinen treenioikeus

Voit harjoitella omatoimisesti JATTILAssa, jos olet JATin jäsen, sinulla on agilitylisenssi ja kyseisen jakson jaksomaksu tai itsenäisen treenaamisen maksu maksettuna. Oikeus itsenäiseen treenaamisen on automaattisesti kaikilla puolen vuoden koulutusjaksoon sisältyvissä treeniryhmissä treenaavilla koirakoilla. Juniorijäsen, joka on täyttänyt 14 vuotta voi saada itsenäisen treenioikeuden.

Koiran tulee olla Kennelliiton suositusten mukaisesti rokotettu, terve ja normaalipainoinen. Itsenäisen treenioikeuden haltija voi käyttää hallia koiransa kanssa treenaamiseen ilman varausta aina kun hallissa on vapaita kenttiä. Vapaat ajat näet kenttäkalentereista. Itsenäisellä treenioikeudella voi treenata niin monen koiran kanssa kuin haluaa ja treenioikeus on ohjaajakohtainen.

Jos sinulla on itsenäisestä treenioikeudesta kysyttävää ota yhteyttä: koulutukset@jatti.fi

Maksut

Itsenäinen treenioikeus koko treenijaksolle (4kk) 110€* tai 27.50€/kk*

Itsenäinen, talkoovelvoiteeton treenioikeus kuukausittain 60€/kk

*) Sisältää talkoovelvoitteen 0,5 päivää/kk eli koko jakson treenaville 2 päivää jaksolla 2/2018. Talkoovelvoitetta voi suorittaa mm. talkoilemalla JATin virallisissa kisoissa.

Kertamaksut 

Jatin jäsen 10€/kerta (1h)

Muut, jatin jäsenen seurassa 15€/kerta (1h)

 

Toimi näin

HUOM! Tämä ohje ei koske viikkoryhmissä treenaavia, Treenimaksun maksaneita jäseni.

Jos haluat ostaa itsenäisen treenioikeuden:

 1. Maksa treenimaksu JAT:in tilille FI35 5242 5220 0172 28 käyttäen viitenumeroa 10922.
 2. Täytä sähköinen yhteystietolomake http://jat.nettilomake.fi/form/5478 ja lähetä kuitti itsenäisestä treenimaksusta koulutustoimikunnalle koulutustoimikunta@jatti.fi osoitteeseen sekä kopiona avainvastaavalle (avainvastaava@jatti.fi) niin avainvastaava koodaa numerosi järjestelmään.

Jos haluat maksaa kertamaksun:

 1. Maksa treenimaksu JAT:in tilille FI35 5242 5220 0172 28 käyttäen viitenumeroa 10922.
 2. Lähetä kuitti itsenäisestä treenimaksusta koulutustoimikunnalle koulutustoimikunta@jatti.fi 

Toimintaamme liittyviä maksuja (paitsi jäsenmaksu) voit maksaa myös Smartum liikuntaseteleillä, virikeseteleillä, tai sporttipassilla.

Hallin Säännöt

 • Hallin tekonurmi ei kestä metallisia piikkejä, joten hallissa EI SAA käyttää kenkiä, joissa on metalliset piikit  tai nastat.
 • Koirat pidetään kytkettyinä, elleivät ne ole harjoitteluvuorossa.
 • Koiran tulee olla rokotettu Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.
 • Hallissa saa treenata juoksuisilla nartuilla ainoastaan mölli- ja kilpatason ryhmissä. Itsenäinen treenioikeus ei koske juoksuisia narttuja.
 • Siivoa koirasi jätökset – myös piha-alueilta ja lämmittelylenkiltä. Hallin seiniin, oviin tai heti oven pieleen EI pissitetä koiria. Jos tapahtuu pissa- / kakkavahinko, niin paikka puhdistetaan VÄLITTÖMÄSTI Tolu-liuoksella ja vedellä. Jätössakko 10 €, josta lähetetään erillinen lasku.
 • Hallin ovia EI runnota auki ja kiinni, vaan ovien edustat ja välit on puhdistettava kunnolla lumesta tai hiekasta. Hallissa on tähän sopivaa välineistöä. Ovien eteen on tehty ns. kynnysmatot; jalat saa pyyhkiä ennen halliin tuloa.
 • 1-ovi avautuu soittamalla numeroon 040 4635290 (kunhan soittava numero on ohjelmoitu GateControl-järjestelmään), puhelimesta kuuluu ”varattu”-ääni ja oven lukko napsahtaa auki. Soitto on maksuton. Sähkölukon saa kytkettyä treenien ajaksi pois päältä oven oikealla puolella olevasta katkaisijasta. Numeron koodauksissa ota yhteyttä avainvastaava@jatti.fi.
 • Sytytä vain tarvittava valomäärä. Katkaisijat  1-oven vasemmalla puolella. Kaikki valot päällä vain kilpailuissa tai erikoistilanteissa. Valojen syttyminen ja kirkastuminen kestää hetken – malta odottaa, ennen kuin lisäät valaistusta.
 • Mitään EI laiteta nojaamaan hallin seiniä vasten. Pressu vioittuu melko helposti.
 • Kaikki esteiden siirrot on tehtävä NOSTAMALLA! Mitään EI raahata pintaa pitkin.
 • Jos lainaat estettä viereiseltä kentältä, palauta se takaisin.
 • Viimeinen lähtijä sammuttaa AINA valot ja laittaa ovet lukkoon. 1-oven sähkölukitus päälle kytkimestä, 2- ja 3-ovien lukkonapit yläasentoon ja kaikkien ovien tarkistus ulkopuolelta, etteivät ovet aukene kahvasta kääntämällä.
 • Tupakointi vain siihen osoitetulla paikalla pihalla olevien varastokonttien läheisyydessä.
 • Lumityöt ovien edestä kukelmisen helpottamiseksi ja hallin siistinä pitäminen on meidän KAIKKIEN vastulla.
 • Pujottelun ohjurit palautetaan pussiin
 • Pujottelun verkot kenttien ovien puoleiseen päätyyn
 • JOKAINEN hallissa treenaaja merkkaa käyntinsä omatoimitreenaajien vihkoon!

  Ilmoita este- tai hallivahingoista hallivastaava@jatti.fi