Kurssitoiminta

Järjestämme säännöllisesti sekä ulkopuolisten kouluttajien  koulutuksia (agility, toko, hyppytekniikka) että  omien kouluttajien lyhytkursseja.

Tulevista kursseista tiedotamme nettisivuilla ja  JATin FB-sivuilla.

Kurssiasioissa ota yhteyttä: kurssit@jatti.fi

Agilityn kokeilukerrat 4.2., 18.2. ja 4.3.

Haluaisitko päästä kokeilemaan agilitya koirasi kanssa? Nyt siihen on mahdollisuus, kun Jyväskylän Agility Team järjestää Agilityn kokeilukertoja 4.2., 18.2. ja 4.3.. Kullekin kerralle mahtuu 10 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikalla ovat osaavat koulutusohjaajat. Paikkana seuran oma halli Killerillä osoitteessa Sykeraitti 6.

Koiran on oltava terve ja rokotettu Kennelliiton ohjeistuksen mukaisesti. Kokeilukerta sopii kaikenikäisille ja kaiken rotuisille koirille.

Hinta: 15 euroa/koirakko

Lisätiedot: kurssit@jatti.fi

Kokeilukerta 4.3.2018

https://www.facebook.com/events/1077001089106371/

Ilmoittautuminen: http://jat.nettilomake.fi/form/5589

 

 

Mental Sport luento ja valmennus
25.2.2018 Outi Kaikkonen

Tunnetko osaavasi, mutta et onnistu? Koetko ettet suoriudu kisatilanteessa samalla tasolla kuin harjoituksissa? Puutuuko pääsi pitkän kisapäivän aikana vai tekeekö kisajännitys jalat löysiksi? Tarvitsetko apua keskittymisen tai suoritusta häiritsevien tunteiden hallintaan? Tai haluatko vain oppia uusia taitoja käsitellä ajatuksiasi ja tunteitasi kilpailun jälkeen?

Mentaalivalmennus on keino kohti suoritusvarmuutta ja hyvä lisä lajivalmennukseen. Voit kehittää omia psyykkisiä taitojasi kilpailu- ja treenisuoritusten parantamiseksi. Saat käyttöösi useammin oman hyvän kisavireen.

Outi Kaikkonen (YTM, psykoterapeutti (YET, kognitiivinen käyttäytymisterapia) tulee 25.2. Jattilaan luennoimaan Mental Sport valmennuksesta (n. 1h) sekä antamaan yksityisvalmennusta halukkaille. Yksäreitä on tarjolla vähintään 6 ensimmäiselle ilmoittautuneelle. Tapahtuman tarkempi aikataulu tarkentuu ilmoittautumisajan päätyttyä.

Sitovat ilmoittautumiset 21.2. mennessä lomakkeella: http://jat.nettilomake.fi/form/5522
Hinta: Luento + 30 min yksäri 45 e, Luento 20 e

Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/1052199421588027/

Agilitykoulutus Katja Ojansivu  4.3. 2018

Hinnat: 35 e/jattilainen, 40 e/ei-jattilainen

Ilmoittautuminen alkaa 13.2. klo 8: 

http://jat.nettilomake.fi/form/5618

Koulutus on avoin agilitykoulutus kaiken tasoisille harrastajille. Treenit pidetään kivituhkakentällä.

Katja Ojansivu (toiminimi Huumaa) on Itä-Suomen yliopiston biologian laitokselta valmistunut opettaja, jonka erityisenä mielenkiinnon kohteena on eläinten käyttäytyminen ja kouluttaminen. Päätyönään opettaa teinejä, liikenevällä vapaa-ajalla koiranomistajia. Agilityssä Katja tavoittelee ensisijaisesti koiralle hyvää tunnetilaa ja optimaalista viretilaa, jossa koira tekee töitä koko sielullaan! Ohjaaja on harvoin ohjauksissaan täydellinen, mutta hyvin koulutettu koira pystyy paikkaamaan ohjaajansa virheitä. Oppia ikä kaikki!”

 

 

 

Tulevat koulutukset keväällä 2018:

Agilitykoulutus Tanja Kurikka 15.4.2018

Agilitykoulutus Esa Lehdistö 6.5.2018