Kurssit

Järjestämme alkeiskursseja aina tarpeen vaatiessa. Järjestämme myös kurssimuotoisia lyhyempiä koulutuksia. Tulevista kursseista tiedotamme nettisivuilla ja  JATin FB-sivuilla

Alkeiskurssit

Syksyn 2017 aikana järjestetäville alkeiskursseille haetaan 21.-27.8.2017 käyttämällä lomaketta  http://jat.nettilomake.fi/form/4792/.

Seuraa tiedotusta JATin nettisivuilla ja FB:ssä.Alkeiskursseja järjestämme aina tarpeen mukaan.

Toivotamme alkeiskurssille tervetulleeksi kaiken rotuiset ja kokoiset koirat. Jokaisen turvallisuuden vuoksi koiran tulee kuitenkin olla Kennelliiton suositusten mukaisesti rokotettu, vähintään 12 kk ikäinen, terve ja normaalipainoinen. Kurssin toisesta ryhmästä voidaan tarvittaessa muodostaa ns. penturyhmä, jos hakijoissa on ryhmän verran (6 kpl) alle 12 kk ikäisiä koiria. Lisäksi alkeiskurssille tuleville koirille järjestetään hallittavuustesti. Testi ei vaadi koiralta toko-osaamista, vaan lähinnä kertoo lähtökohdista koulutukseen osallistumiseen, joten sitä ei tarvitse jännittää.

Alkeiskurssin tavoitteena on tutustuttaa koirakko esteisiin sekä opettaa esteiden oikea ja turvallinen suoritustapa. Ensimmäinen kerta on teoriaa ilman koiria, sen jälkeen 14 treenikertaa koiran kanssa. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua treeneihin.

Tiedustelut koulutustoimikunnalta sähköpostitse koulutukset@jatti.fi

Kurssimuotoiset koulutukset

 
 
 

16.9. Tanja Kurikka
Ilmoittautuminen alkaa 9.8.2017 klo 17
Linkki ilmoittautumislomakkeeseen TÄÄLTÄ

28.-29.10 Saija Mustonen