Viikkokoulutukset

JATtissa voit agilitya ja rallytokoa harrastaa viikottain kokoontuvassa joko itseohjautuvassa tai kouluttajan vetämässä harjoitusryhmässä. Harjoitusvuosi on jaettu kahteen jaksoon: jakso 1 maalis-elokuu ja jakso 2 syys-helmikuu. Ryhmiin haku tapahtuu ennen jakson alkua. Seuraavasta jaksohausta tiedotetaan nettisivuilla ja JATin FB-sivuilla.

Ryhmät pyritään muodostamaan kunkin koirakon taso ja tavoitteet huomioiden ja JAT tarjoaakin monia mahdollisuuksia harrastaa erilaisissa ryhmissä.

Jos on kysyttävää viikkoulutuksista, ota reippaasti yhteyttä:

koulutukset@jatti.fi

Haku jaksolle 1/2018 (26.2.2018-26.8.2018) alkaa 29.1.2018 klo 21. Lisätietoja tulossa!

Ryhmät

Penturyhmä on tarkoitettu pennuille joidan kanssa on tarkoitus myöhemmin harrastaa agilitya. Penturyhmässä opetellaan lajin vaatimia tottelevaisuus, koordinaatio ja ohjattavuustaitoja koiran ikä huomioiden. 

Alkeiskurssi on tarkoitettu koirakoille jotka eivät ole vielä harrastaneet agilitya. Alkeiskursseista löydät lisätietoa omalta sivultaan.

Mölliryhmä soveltuu koirille, jotka ovat käyneet alkeiskurssin, mutta tarvitsevat vielä harjoitusta esteosaamisessa.

Kisaryhmä on tarkoitettu koirille, jotka pääosin hallitsevat jo esteet ja ovat joko jo aloittaneet tai pian aloittamassa kisaamisen.

Puoliohjattu ryhmä on agilityn harjoitusryhmä, jossa kouluttaja on paikalla puolella harjoituskerroista (10 kertaa / jakso), mutta suunnittelee harjoitukset ryhmälle jokaiselle kerralle. Soveltuu parhaiten jo hetken agilitya harrastaneille.

Agilityn itseohjautuva ryhmä suunnittelee ja ohjaa harjoituksensa itse. Ryhmässä ei ole kouluttajaa, joten ryhmä soveltuu parhaiten jo hetken agilitya harrastaneille ja harjoittelemiseen sitoutuneille harrastajille. 

Rallytokon itseohjautuva ryhmä kuten agilityn itseohjautuva ryhmä, mutta ryhmässä keskitytään rallytokon harjoittelemiseen.

Mölli- ja kilpatason ryhmissä voi treenata myös juoksuisen nartun kanssa juoksuhousut jalassa. Juoksuinen narttu saa oleskella hallissa vain oman treenivuoronsa ajan.

Hinnat

Hinnat sisältävät itsenäisen treenioikeuden koko puolen vuoden jaksolle (yli 14-vuotiaat ohjaajat). Lisäksi tulee maksaa jäsenmaksu ja agilitylisenssi, jotka ovat voimassa kalenterivuoden.

Treenipaikka koulutetussa ryhmässä 220 euroa 

Jaettu treenipaikka toisen koirakon kanssa 190 euroa

Treenipaikka itseohjautuvassa ryhmässä 170 euroa

Ohjaajan seuraavat koirat ryhmissä 100 euroa puolikkailla

Juniorin ryhmäpaikka ryhmäpaikka 110 euroa (kunnes täyttää 18v)

Jos olet treenannut edellisellä jaksolla  ja kisatyövelvoitetta ei ole suoritettu, on jaksomaksu 440 euroa . 

Jaksomaksun voi maksaa Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, virikeseteleillä tai sporttipassin verkkomaksuna. 

Jaksomaksuun on olemassa myös osamaksumahdollisuus. Tällöin kuukausittain on kuitenkin maksettava vähintään treenikuukauden maksu.

Toimi näin

Jakson 2/2017 haku on päättynyt ja hakeneille on osoitettu treenipaikka.

Jos haluat hakea vapaaksi jääneille treenipaikolle ota yhteyttä koulutukset@jatti.fi