Viikkokoulutukset

JATtissa voit agilitya ja rallytokoa harrastaa viikottain kokoontuvassa joko itseohjautuvassa tai kouluttajan vetämässä harjoitusryhmässä. Harjoitusvuosi on jaettu kahteen jaksoon: jakso 1 maalis-elokuu ja jakso 2 syys-helmikuu. Ryhmiin haku tapahtuu ennen jakson alkua. Seuraavasta jaksohausta tiedotetaan nettisivuilla ja JATin FB-sivuilla.

Ryhmät pyritään muodostamaan kunkin koirakon taso ja tavoitteet huomioiden ja JAT tarjoaakin monia mahdollisuuksia harrastaa erilaisissa ryhmissä.

Jos on kysyttävää viikkoulutuksista, ota reippaasti yhteyttä:

koulutukset@jatti.fi

Haku jakson 1/2018 (26.2.2018-26.8.2018) vapaaksi jääneille ryhmäpaikoille on käynnissä. Lisätietoja sivun alalaidassa!

Ryhmät

Penturyhmä on tarkoitettu pennuille joidan kanssa on tarkoitus myöhemmin harrastaa agilitya. Penturyhmässä opetellaan lajin vaatimia tottelevaisuus, koordinaatio ja ohjattavuustaitoja koiran ikä huomioiden. 

Alkeiskurssi on tarkoitettu koirakoille jotka eivät ole vielä harrastaneet agilitya. Alkeiskursseista löydät lisätietoa omalta sivultaan.

Mölliryhmä soveltuu koirille, jotka ovat käyneet alkeiskurssin, mutta tarvitsevat vielä harjoitusta esteosaamisessa.

Kisaryhmä on tarkoitettu koirille, jotka pääosin hallitsevat jo esteet ja ovat joko jo aloittaneet tai pian aloittamassa kisaamisen.

Puoliohjattu ryhmä on agilityn harjoitusryhmä, jossa kouluttaja on paikalla puolella harjoituskerroista (10 kertaa / jakso), mutta suunnittelee harjoitukset ryhmälle jokaiselle kerralle. Soveltuu parhaiten jo hetken agilitya harrastaneille.

Agilityn itseohjautuva ryhmä suunnittelee ja ohjaa harjoituksensa itse. Ryhmässä ei ole kouluttajaa, joten ryhmä soveltuu parhaiten jo hetken agilitya harrastaneille ja harjoittelemiseen sitoutuneille harrastajille. 

Rallytokon itseohjautuva ryhmä kuten agilityn itseohjautuva ryhmä, mutta ryhmässä keskitytään rallytokon harjoittelemiseen.

Mölli- ja kilpatason ryhmissä voi treenata myös juoksuisen nartun kanssa juoksuhousut jalassa. Juoksuinen narttu saa oleskella hallissa vain oman treenivuoronsa ajan.

Hinnat

Hinnat koskevat koko jaksoa 1/2018 (26.2.2018-26.8.2018). Tämän lisäksi tulee maksaa jäsenmaksu ja agilitylisenssi, jotka ovat voimassa kalenterivuoden.

Itsenäinen treenioikeus 150€

Treenipaikka koulutetussa ryhmässä 90€ (lisäksi tulee maksaa itsenäinen treenioikeus)

Treenipaikka itseohjautuvassa ryhmässä 30€ (lisäksi tulee maksaa itsenäinen treenioikeus)

Juniorin (kunnes täyttää 18v) ryhmäpaikka 150€ (ei muita maksuja)

Jaksomaksun voi maksaa Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, virikeseteleillä tai sporttipassin verkkomaksuna. 

Jaksomaksuun on olemassa myös osamaksumahdollisuus. Tällöin kuukausittain on kuitenkin maksettava vähintään treenikuukauden maksu.

 

Lisäksi jokaisen treenaajan tulee suorittaa talkoovelvoite. Tämä on jaksolla 1/2018 yhteensä 3 talkoopäivää eli 0,5 päivää/kk. Talkoovelvoitetta voi suorittaa mm. talkoilemalla JATin virallisissa kisoissa.

Toimi näin

Haku jakson 1/2018 vapaaksi jääneille ryhmäpaikoille on käynnissä. Haku on auki niin kauan kuin paikkoja on vapaana. Hae pikaisesti mukaan tällä lomakkeella.

Lukujärjestys jaksolle 1/2018

Ryhmien kuvaukset jakso 1/2018

Kysymyksiin vastaa ja lisätietoa hinnoittelusta antaa koulutustoimikunta, koulutukset@jatti.fi