Viikkokoulutukset

JATissa voit harrastaa agilitya ja rallytokoa viikottain kokoontuvassa joko itseohjautuvassa tai kouluttajan vetämässä harjoitusryhmässä. Harjoitusvuosi on jaettu kolmeen jaksoon: jakso 1 tammi-huhtikuu, jakso 2 touko-elokuu ja jakso 3 syys-joulukuu. Ryhmiin haku tapahtuu ennen jakson alkua. Seuraavasta jaksohausta tiedotetaan nettisivuilla ja JATin FB-sivuilla. Ryhmät pyritään muodostamaan kunkin koirakon taso ja tavoitteet huomioiden ja JAT tarjoaakin monia mahdollisuuksia harrastaa erilaisissa ryhmissä.

Jos on kysyttävää viikkoulutuksista, ota reippaasti yhteyttä: koulutukset@jatti.fi

Jakson 2/2019 haku viikoryhmien treenipaikoille on päättynyt ja hakijoille ilmoitetaan treenipaikoista sähköpostilla viimeistään 18.4.2019. Jäljelle jääneitä treenipaikkoja voit hakea tällä lomakkeella.

Ryhmät

Penturyhmä on tarkoitettu pennuille joidan kanssa on tarkoitus myöhemmin harrastaa agilitya. Penturyhmässä opetellaan lajin vaatimia tottelevaisuus, koordinaatio ja ohjattavuustaitoja koiran ikä huomioiden. 

Alkeiskurssi on tarkoitettu koirakoille jotka eivät ole vielä harrastaneet agilitya. Alkeiskursseista löydät lisätietoa omalta sivultaan. Alkeiskurssi käsittää 12 treenikertaa ja teorialuennon

Mölliryhmä soveltuu koirille, jotka ovat käyneet alkeiskurssin, mutta tarvitsevat vielä harjoitusta esteosaamisessa. Mölliryhmät jaettu koirakoiden tason mukaan alkeisjatko, jatkomölli ja möllikisaavat ryhmiin. 12x ohjatut treenit (kenttä varattu ryhmälle 18 viikkoa)

Kisaryhmä on tarkoitettu koirille, jotka pääosin hallitsevat jo esteet ja ovat joko jo aloittaneet tai pian aloittamassa kisaamisen. 12x ohjatut treenit (kenttä varattu ryhmälle 18 viikkoa)

Puoli-itsenäinen ryhmä on agilityn harjoitusryhmä, jossa kouluttaja on paikalla puolella harjoituskerroista (6 kertaa / jakso), mutta suunnittelee harjoitukset ryhmälle jokaiselle kerralle. Soveltuu parhaiten jo hetken agilitya harrastaneille. 6x ohjatut treenit (kenttä varattu ryhmälle 18 viikkoa)

Agilityn itseohjautuva ryhmä suunnittelee ja ohjaa harjoituksensa itse. Ryhmässä ei ole kouluttajaa, joten ryhmä soveltuu parhaiten jo hetken agilitya harrastaneille ja harjoittelemiseen sitoutuneille harrastajille. Kenttä varattu ryhmälle 18 viikkoa

Rallytokon itseohjautuva ryhmä kuten agilityn itseohjautuva ryhmä, mutta ryhmässä keskitytään rallytokon harjoittelemiseen. Kenttä varattu ryhmälle 18 viikkoa

Tokon itseohjautuva ryhmä kuten agilityn itseohjautuva ryhmä, mutta ryhmässä keskitytään tokon harjoittelemiseen. Kenttä varattu ryhmälle 18 viikkoa.

Mölli- ja kilpatason ryhmissä voi treenata myös juoksuisen nartun kanssa juoksuhousut jalassa. Juoksuinen narttu saa oleskella hallissa vain oman treenivuoronsa ajan.

Hinnat

Hinnat koskevat koko jaksoa 2/2019 (29.4.2019-1.9.2019). Tämän lisäksi tulee maksaa jäsenmaksu ja agilitylisenssi, jotka ovat voimassa kalenterivuoden.

Jakson treenimaksu koostuu ohjaajakohtaisesta itsenäiseen treenaamiseen oikeuttavasta hallinkäyttömaksusta (27.50 €/kk eli 110€/jakso) ja ryhmämaksusta oheisen taulukon mukaisesti.

Ryhmä Halli-maksu Ryhmämaksu / 4 kk jakso Treenimaksu yht. 2. koira ryhmässä
Itseohjautuva (5 € / kk) 110 € 20 € 130 € 20 €
Puoli-itsenäinen (10 € / kk) 110 € 40 € 150 € 40 €
Koulutettu (15 € / kk) 110 € 60 € 170 € 60 €
Juniorin ryhmäpaikka 110 € 110 € 20 €

Treenimaksun voi maksaa Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, virikeseteleillä tai sporttipassin verkkomaksuna. Treenimaksun voi maksaa myös kahdessa osassa.

Lisäksi jokaisen treenaajan tulee suorittaa talkoovelvoite. Tämä on vuonna 2019 yhteensä 2 talkoopäivää jaksoa kohti eli 0,5 päivää/kk. Talkoovelvoitetta voi suorittaa mm. talkoilemalla JATin virallisissa kisoissa tai kouluttamalla.