Alkeiskurssit

Haku JATin syksyn alkeiskurssille käynnistyy 5.8. klo 21.00.

Haku tapahtuu tällä lomakkeella

Alkeiskursseille osallistujat valitaan hallittavuustestillä. Hallittavuustesti järjestetään 14.8.2018 Jattilassa (osoite Sykeraitti 6) klo 19:30 alkaen. (http://uusi.jatti.fi/hallittavuustesti/). Koiran tulee olla kurssin alkaessa 12 kk ikäinen, terve, normaalipainoinen ja Kennelliiton suosituksien mukaisesti rokotettu.  

Alkeiskurssin koulutukset pidetään maanantaisin kahdessa ryhmässä:

ryhmä 1 klo 17:30-18:30

ryhmä 2 klo 18:30-19:30.

Kurssin hinta on 150 euroa (alle 18v. junnut 75 euroa). Kurssi maksetaan paikan varmistuttua. Lisäksi tulee liittyä JAT:n jäseneksi (lisätietoa: http://uusi.jatti.fi/jasenyys/) ja hankkia Suomen Agilityliiton agilitylisenssi, vähinttä C-lisenssi (lisätietoa: http://www.agilityliitto.fi/kilpailut/lisenssi/). 

Kurssille mahtuu kuusi koirakkoa / ryhmä. Kouluttajina toimivat Sanna Rauhamäki, Marjo Nupponen ja Emily Loukiala.

 Toivotamme alkeiskurssille tervetulleeksi kaiken rotuiset ja kokoiset koirat. Jokaisen turvallisuuden vuoksi koiran tulee kuitenkin olla Kennelliiton suositusten mukaisesti rokotettu, terve ja normaalipainoinen.  Alkeiskurssille osallistuvan koiran toivomme olevan n. vuoden ikäinen tai vanhempi. Pennuille järjestetään tarvittaessa agilityn valmistaviin taitoihin keskittyvä pentukurssi. Alkeiskurssille hakeville koirille järjestetään hallittavuustesti, jonka perusteella osallistujat valitaan. Testi ei vaadi koiralta toko-osaamista, vaan lähinnä kertoo lähtökohdista koulutukseen osallistumiseen, joten sitä ei tarvitse jännittää.

Alkeiskurssin tavoitteena on tutustuttaa koirakko esteisiin sekä opettaa esteiden oikea ja turvallinen suoritustapa. Ensimmäinen kerta on teoriaa ilman koiria, sen jälkeen 14 treenikertaa koiran kanssa. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua treeneihin.

Tiedustelut koulutustoimikunnalta sähköpostitse:

 koulutukset@jatti.fi