Alkeiskurssit

Järjestämme alkeiskursseja tarpeen mukaan, kuitenkin vähintään yhden keväällä ja yhden syksyllä. Seuraa tiedotusta JATin nettisivuilla ja FB-sivuilla. Seuraava alkeiskurssi järjestetään keväällä 2018, lisätietoa tulossa!

Toivotamme alkeiskurssille tervetulleeksi kaiken rotuiset ja kokoiset koirat. Jokaisen turvallisuuden vuoksi koiran tulee kuitenkin olla Kennelliiton suositusten mukaisesti rokotettu, vähintään 12 kk ikäinen, terve ja normaalipainoinen. Kurssin toisesta ryhmästä voidaan tarvittaessa muodostaa ns. penturyhmä, jos hakijoissa on ryhmän verran (6 kpl) alle 12 kk ikäisiä koiria. Alkeiskurssille hakeville koirille järjestetään hallittavuustesti, jonka perusteella osallistujat valitaan. Testi ei vaadi koiralta toko-osaamista, vaan lähinnä kertoo lähtökohdista koulutukseen osallistumiseen, joten sitä ei tarvitse jännittää.

Alkeiskurssin tavoitteena on tutustuttaa koirakko esteisiin sekä opettaa esteiden oikea ja turvallinen suoritustapa. Ensimmäinen kerta on teoriaa ilman koiria, sen jälkeen 14 treenikertaa koiran kanssa. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua treeneihin.

Tiedustelut koulutustoimikunnalta sähköpostitse:

 koulutukset@jatti.fi