Alkeiskurssit

Jyväskylän Agility Team ry järjestää seuraavan agilityn alkeiskurssin syksyllä 2018. 

Kurssia ennen on mahdollista osallistua Agilityn kokeilukerralle 1.7., 15.7. tai 29.7. Ilmoittautuminen näihin aukeaa pian. Seuraa tiedotusta JATin nettisivuilla ja FB:ssä.

 Toivotamme alkeiskurssille tervetulleeksi kaiken rotuiset ja kokoiset koirat. Jokaisen turvallisuuden vuoksi koiran tulee kuitenkin olla Kennelliiton suositusten mukaisesti rokotettu, terve ja normaalipainoinen.  Alkeiskurssille osallistuvan koiran toivomme olevan n. vuoden ikäinen tai vanhempi. Pennuille järjestetään tarvittaessa agilityn valmistaviin taitoihin keskittyvä pentukurssi. Alkeiskurssille hakeville koirille järjestetään hallittavuustesti, jonka perusteella osallistujat valitaan. Testi ei vaadi koiralta toko-osaamista, vaan lähinnä kertoo lähtökohdista koulutukseen osallistumiseen, joten sitä ei tarvitse jännittää.

Alkeiskurssin tavoitteena on tutustuttaa koirakko esteisiin sekä opettaa esteiden oikea ja turvallinen suoritustapa. Ensimmäinen kerta on teoriaa ilman koiria, sen jälkeen 14 treenikertaa koiran kanssa. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua treeneihin.

Tiedustelut koulutustoimikunnalta sähköpostitse:

 koulutukset@jatti.fi